Pogosta vprašanja in odgovori

Kdaj moram naročiti tortico ali slaščice, da bo izdelava še možna?

Predlagam, da svoje naročilo oziroma povpraševanje oddate čim prej, vsaj 14 dni pred želenim terminom. Za poročne tortice in slaščice pa vsaj 3-4 mesece vnaprej.

Ali izdelujete večnadstropne torte?

Da, izdelujem dvonadstropne torte. Večnadstropne torte zaradi tehnike dela in sestavnih komponent niso mogoče.

Kje lahko poizkusimo okuse vaših tortic?

Nekaj okusov tortic lahko preizkusite v kavarni Hiša na travniku, za več informacij pa mi lahko svoje povpraševanje o degustaciji okusov pošljete na e-mail in se dogovorimo za želene okuse ter ustrezen termin.

Se lahko okus torte prilagodi mojim željam?

Seveda v ponudbi je nekaj že sestavljenih okusov tortic, lahko pa si torto sestavite popolnoma po svojih željah iz naštetih komponent. Pri izbiri končnega okusa vam z veseljem svetujem.

Vam lahko pošljem fotografijo torte, ki bi jo želeli?

Fotografije tortic mi lahko pošljete za lažjo predstavitev vaših želja. Vendar tortica nikakor ne more biti popolnoma enaka. Vsak izdelovalec slaščic ima svoj stil in ideje in zdi se mi prav da spoštujemo delo drug drugega in se med seboj ne kopiramo. Če vam je všeč tortica iz fotografije vam predlagam, da jo naročite pri avtorju želene tortice.

Ali izdelujete brezglutenske in brezlaktozne torte?

Seveda v ponudbi imamo tudi brezlaktozne in brezglutenske tortice in ostale slaščice. Vas pa vseeno opozorimo, da je možnost prisotnosti glutena v sledovih, ker za izdelavo brezglutenskih slaščic nimamo ločenih prostorov.